به گزارش روابط عمومی،سعید نقدی مدیر مطالعات شرکت در این نشست گفت: افزایش جمعیت و به دنبال آن افزایش تقاضا منجر به بهره وری بیش از حد منابع محدود حوزه های آبخیز شده است. حدود 71 درصد از مصرف آب فعلی جهان به بخش کشاورزی اختصاص دارد. لذا ایجاد تعادل و توازن بین برداشت و بهره برداری از منابع تولید و میزان تولید محصولات کشاورزی ضروری است. . از سوی دیگر تقاضا برای آب، انرژی و غذا رو به افزایش است. ارتباطات بین این موارد بیش تر به مسیله تقاضای رو به رشد آن ها بستگی دارد. نابرابری های اقتصادی و تشویق به پاسخ کوتاه مدت در تولید و مصرف باعث تضعیف در پایداری درازمدت خواهد شد. بر همین اساس، ایجاد تعادل بین اجزاء مختلف اصلی تشکیل دهنده زیست بوم ها در قالب رویکرد هم بست آب-انرژی-غذا از ارکان مهم مدیریت منابع آب تلقی می شود. این رویکرد به منظور تقویت توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی جوامع در مقیاس حوزه آبخیز ضمن محافظت از سرمایه های طبیعی و اجتماعی برای زمینه ساز پایداری منابع آب در درازمدت خواهد بود.
مهندس نجفیان در ادامه این جلسه گفت: حفظ و نگهداری آبخوانها برای ما یک امر مهم می باشد و باید به درستی آن را مدیریت کردکه بدون مباحث علمی، تحقیقاتی امکان پذیر نیست.
سیاست گذاری در بخش کشاورزی برای کشت مناسب با محیط می تواند کمک بزرگی به این بخش کند، همچنین باید در بخش کشاورزی و حفظ آبخوانها گامی جهادی برداشت تا دچار خسارات جبران ناپذیری نشویم. برنامه های توسعه پایدار برای آبخوانهای استان نگاه آب، محیط و انرژی ما را به نقطه خوبی خواهد رساند و این یکی از خواسته های ما از اساتید دانشگاهی می باشد.