1- آقای مهندس کریمی خودتان را معرفی بفرمائید :
بنده فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران از دانشگاه شهید عباسپور هستم ، کارم را از سد مخزنی طالقان به عنوان نماینده کارفرما شروع نمودم . به مدت 5/1 سال در کارگاه سد طالقان مشغول بکار بودم تا اینکه به شهرستان ابهر و کارگاه سد مخزنی کینه ورس ابهر انتقال پیدا نمودم . در آنجا هم پس از 3 سال نماینده کارفرما به عنوان مجری طرح انتخاب شدم . عملیات اجرایی سد اشاره شده را طی 8 سال از ابتدا تا پیشرفت 95 درصد به انجام رسانده سپس عملیات اجرایی سد و تأسیسات وابسته به آب زنجان واگذار شد . پس از آن اینجانب مجری طرح های سد مخزنی نم رود و ماملو شدم که پس از سه سال ، حکم معاونت طرح و توسعه آب البرز به اینجانب ابلاغ شد که در حال حاضر خدمت شما هستم .
2- در رابطه با پساب شهرهای استان البرز چه اقداماتی انجام شده است .
با توجه به اینکه استان البرز و شرکت آب منطقه ای البرز جدید التأسیس می باشد و برنامه ریزی برای آبهای سطحی آن قبلاً صورت گرفته بود ، یکی از تنها منبع آب باقی مانده در استان پساب تصفیه خانه کرج بود که با تشکیل شرکت آب منطقه ای البرز مطالعات بر روی آن با جدیت شروع گردید .
افت شدید آبهای زیرزمینی در منطقه اشتهارد و دشت کرج ، و نیاز شدید صنایع استان به آب ، ما را بر آن داشت که مطالعات را به سمت استفاده پساب موجود به سمت رفع نیاز صنایع منطقه سوق دهیم .
حجم پساب تولیدی در افق طرح حدود 41 میلیون مترمکعب که در حال حاضر 50 درصد آن تحقق پیدا کرده است .
با انجام مطالعات تکمیلی و برآوردهای مالی طرح و تهیه طرح شاهد و با توجه اعتبارات دولتی ، ما را بر آن داشت که به سمت واگذاری کا به بخش خصوصی برویم .
برای انجام این کار کارگروه سرمایه گذاری به ریاست مدیریت محترم عامل جناب آقای مهندس پارسا تشکیل و بیش از 600 ساعت جلسات متعدد تشکیل و راههای واگذاری کار و تهیه اسناد مناقصه بررسی و نهایت امر فراخوان سرمایه گذاری در اواخر فروردین برای سرمایه گذاران انجام پذیرفت .
شاخصه این کار تلفیقی از روشهای BOTو بیع متقابل بدون هیچگونه خرید تضمینی می باشد .
انشاء ا... تا پایان شهریور ماه سرمایه گذاری این کار هم مشخص خواهد گردید .
3- در رابطه با پساب شهرهای دیگر استان چه اقداماتی صورت گرفته است .
به هر حال همانگونه که عرض شد تنها منبع آب باقی مانده در سطح استان پساب های تولیدی تصفیه خانه ها می باشد . برای برنامه ریزی و استفاده از پساب تولیدی شهرهای دیگر استان هم مطالعات شروع شده و پنج تصفیه خانه در حال اجرا شهرهای آسارا ، هشتگرد ، اشتهارد ، مهدی آباد و شهرک ابریشم با ظرفیت 700 لیتر بر ثانیه و تصفیه خانه های در حال مطالعه و مکان یابی شده مورد هدف می باشد که انشاءا... تا پایان سال وضعیت واگذاری آنها هم به سرمایه گذار مشخص خواهد شد .
در پایان باید به این نکته اشاره شود که که اگر مدیریت درستی بر روی همین منابع آب موجود صورت پذیرد علی الخصوص در بخش کشاورزی و پساب های تولیدی و بتوان راندمان بخش کشاورزی را حداقل 30 به 50 رساند و یا به ساماندهی پساب تصفیه خانه های موجود پرداخت و آن را به سمت صنایع و یا تغذیه مصنوعی و یا کشاورزی با تولید محصولات مجاز به استفاده از پساب برد بسیاری از مشکلات کمبود آب رفع خواهد شد .