در پویش #هرهفته:الف_ب_ایران، که آن را با مشارکت مردم و رسانه ها پیش خواهیم برد، «همه با هم» خواهیم دید که در عرصه خدمات زیربنایی آب و برق، که نقش محور در تامین رفاه و امنیت هموطنان دارد و همچنین، زمینه ساز پیشرفت و پیشران تمامی بخش های اقتصادی کشور است، متخصصان ایران زمین چه می کنند و سرمایه های کشور را چگونه برای ارتقای زیرساخت ها و ظرفیت ها تولید و کیفیت زندگی به کار می گیرند.
ما در #هرهفته:الف_ب_ایران، «همه با هم» درباره ابعاد این سرمایه گذاری ها و اثراتشان بر کشور و کیفیت زندگی مردم و فرصت هایی که برای توسعه ایجاد می کنند، گفت وگو خواهیم کرد. ما قصد داریم طرح های زیرساختی صنعت آب و برق را به میان مردم بیاوریم.
برخی از مهمترین وجوه این موفقیت ها عبارت است از:
۱. در ۶ ماهه دوم سال ۹۸ تعداد ۲۲۷ پروژه به ارزش سرمایه گذاری ۳۳۱۷۴ میلیارد تومان در ۳۱ استان به افتتاح و بهره برداری می رسد. میانگین سرمایه گذاری در هر استان ۱۰۰۰ میلیارد تومان است.
۲. افتتاح ۱۰ سد در ۶ استان کشور صورت می گیرد و مجموعاً ۷۴۵ میلیون مترمکعب آب برای شرب، کشاورزی و صنعت به مجموع آب کشور اضافه خواهد شد که از این میزان ۸ میلیون مترمکعب برای صنعت، ۶۹۶ میلیون مترمکعب برای کشاورزی و ۴۱ میلیون مترمکعب برای تامین شرب می شود. بهره برداری از این طرح ها، آب شرب را برا ۹ شهر با جمعیت ۱.۶ میلیون نفر را تأمین می کند. یعنی ۷۰ لیتر آب برای هر نفر در هر ۲۴ ساعت تأمین می شود.
۳. شبکه آبیاری و زهکشی به مساحت ۲۶ هزار هکتار در ۴ استان کشور به بهره برداری می رسد. جمعیت روستایی این ۴ استان ۱.۵ میلیون نفر است.
۴. در این دوره ۶ ماهه ، به ۱۱۲۴ روستا با جمعیت ۷۲۶ هزار نفر آبرسانی خواهد شد که ۸۴۵ میلیارد تومان ارزش سرمایه گذاری این طرح هاست و به طور متوسط روزانه به ۶ روستا با هزینه ای معادل ۴.۵ میلییارد تومان آبرسانی می شود.
۵. ۲۹ تصفیه خانه فاضلاب در ۶ ماه آینده و با سرمایه گذاری ۱۳۶۶ میلیارد تومان در ۱۶ استان، به ظرفیت ۵۵۳.۴۴۱ مترمکعب در شبانه روز و با جمعیت ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار نفر ،به مجمیوع تصفیه خانه های فاضلاب کشور اضافه می شود.
۶. ۱۲ تصفیه خانه آب شرب دیگر به ظرفیت ۱.۳ میلیون مترمکعب در روز و با جمعیت تحت پوشش ۶.۲ میلیون نفر در ۹ استان کشور با سرمایه گذاری ۱۴۳۲ میلیارد تومان افتتاح می شود، به عبارت دیگر هر ماه، ۲ تصفیه خانه آب در کشور افتتاح خواهد شد.
۷. ظرفیت ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی برا ی ۲۶ میلیون خانوار ایرانی به بهره برداری می رسد. هزینه سرمایه گذاری برای هر ۱۰۰۰ مگاوات ساخت نیروگاه معادل ۶۰۰ میلییون یورو است و نیروگاه های ساخته شده معادل ۱.۸ میلیارد یورو سرمایه گذاری جذب کرده اند. این میزان سرمایه گذاری معادل ۷۰ یورو (بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تومان) به ازای هر خانوار است. این ظرفیت به معنای ۱۱۵ وات ظرفیت تولید برق برای هر خانوار ایرانی است.
۸. ظرفیت ۲۷۸ مگاوات نیروگاه انرژی تجدیدپذیر پاک در ۶ ماه آینده افتتاح می شود که باعث صرفه جویی در مصرف ۳۵۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در کشور می گردد.